Weblog


ME & MY CAR - zaterdag 9 februari 2019

"Alweer over de honden, doe eens iets anders", hoor ik u denken.
Begrijpelijke vraag, maar de keuze is beperkt. De varkens liggen de godganse dag te snurken en de poezen maken in deze tijd van het jaar ook weinig mee. Ze gaan niet eens naar buiten...
Binnenkort krijgen we eenden en kippen die voor de nodige variatie zullen zorgen en de rest komt dan ook weer in de benen.

De honden dus, in dit geval Gaia. In haar 'jonge' jaren (ze is nog geen twee jaar...) had ze een periode dat ze na het wandelen de auto niet in wilde. Daar is ze allang overheen gegroeid, maar de laatste tijd wil ze na thuiskomst de auto niet UIT.
Ze laat zich niet omkopen met iets lekkers, dus we hebben het opgegeven. We installeren de loopplank en mevrouw ziet maar wanneer het haar belieft de auto te verlaten. Kan zomaar uren duren!
Ze maakt het zich achterin gemakkelijk, neemt plaats op de bestuurdersstoel of gaat languit op de achterbank liggen. Ze verveelt zich geen moment. Tegen etenstijd of als ze Hylke in het vizier krijgt komt ze naar buiten en dan kan de auto éindelijk op stal.
 
  
                    Zachtjes tikt de regen op het autodak                                                     "Ik blijf nog even......"                                        
 

Reacties:

Ze wacht geduldig op de volgende rit

Gerda- 21-02-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >