Weblog


KOLDER IN DE KOP - vrijdag 7 juni 2019

Frida had vannacht de kolder in de kop. Ze wilde niet binnenkomen en heeft de nacht buiten doorgebracht, onophoudelijk loeiend als een wolf.
We geven haar voor de laatste plas van de dag alle tijd, want dralen doet ze wel vaker. Maar deze keer durfde ze niet naar binnen, ze bleef met de voorpoten op de drempel staan en liep steeds weer weg. Lokken met iets lekkers werkt niet bij haar en ze liet zich niet pakken, dus hebben we uren doorgebracht bij de open deur. Tevergeefs. Omdat Frida erg gericht is op de andere honden, hebben we Gaia nog uit bed gehaald, in de hoop dat het kleine mormel achter haar aan het huis in zou lopen. Helaas, die vlieger ging niet op.
Uiteindelijk hebben we het opgegeven en zijn gaan slapen. Het loeien ging door en is waarschijnlijk pas gestopt tegen zonsopgang.
Vandaag overdag was ze weer zichzelf en we hebben geen idee wat haar bezielde. Is ze ergens van geschrokken, staat ze op het punt om voor de eerste keer loops te worden, ziet ze geesten??
Hoe het ook zij, om herhaling te voorkomen gaat ze vanavond bij de laatste plasronde aan de lijn.
 
  
 
 

Reacties:

Ik bedenk me zomaar dat het de luchtdruk zou kunnen zijn met dit rare weer. Het he3ft de nacht ervoor op verschillende plaatsen best gespookt. Je zou zelf denken ga lekker naar binnen. Ook een eventuele a.s loopsheid kan meedoen.In beide gevallen kan ik het loeien niet plaatsen. Succes vannacht. Ze kan ook in de verte een andere hond horen loeien.

Joke- 07-06-2019

Ach, die mooie kleine meid. Wat zal ze gezien of gevoeld hebben? Heel gedoe voor jullie, ik kan me zo voorstellen dat je er uren zoet mee kunt zijn om haar naar binnen te krijgen. Ben benieuwd hoe het vanavond gaat.

Heidi- 07-06-2019

Jeetje wat onrustig om Frida alleen buiten te laten. Vreemd ook, dat loeien en niet binnen willen. Konden ze (soms) maar praten....

Gerda- 12-06-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >