Weblog


ANTISLIP - zondag 9 juni 2019

Frida is weer haar eigen opgewekte zelf. Voorlopig wijten we haar angstige gedrag aan de gladde laminaatvloer in haar kamertje.
’s Nachts en als we van huis gaan, moet Frida in haar privé-vertrek, anders eet ze de boekenkast leeg of scherpt ze haar tanden aan de houten vloerplanken. Ze moet nu eenmaal altijd iets te knagen hebben. Alleen een hekje scheidt haar dan van de andere honden, dus ze hoeft zich niet alleen te voelen. Het is haar veilige plek en ze vertoeft er graag.
Maar in haar doldriestigheid glijdt ze wel eens uit op die akelige vloer en wellicht gebeurde dat onlangs nét 1x teveel. We hebben een paar oude kleden neergelegd en het leed lijkt geleden, maar met het oog op de hygiëne is het niet ideaal. Daarom gaan we een strakke slipvaste vloerbedekking voor haar aanschaffen.
Misschien zitten we er helemaal naast en was het heel iets anders dat haar de schrik op het lijf joeg, maar ze houdt er in elk geval een knappe vloer aan over.
 
  
                            Frida lust de boeken rauw                                                           Mevrouw Konijn

Reacties:

Bij Action hebben ze anti-slip 'duizend-dingen-mat'. Heb ik in de werpkist gehad (kan in de wasmachine) en in de auto.....5 minuten..... Toen had ik antislip-confetti....dankzij Brisca

Gerda- 12-06-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >