Weblog


DONDER EN JUBILEUM - vrijdag 1 januari 2021

Ondanks het vuurwerkverbod was hier gisteren overdag meer herrie dan ooit.
De meeste knallen waren carbidschoten, maar regelmatig klonken er ook zware bommen. Wat een ongein!
De kleine honden gaven geen krimp, maar Gaia was de hele dag uit haar doen. Hijgen, rusteloos rondlopen en voortdurend steun zoeken bij haar mensen, dus we wisselden elkaar af als Gaia-oppas. Tegen de avond kwam ze pas tot rust en het vuurwerk om middernacht is ongemerkt aan haar voorbij gegaan.
 
Vandaag bestaat de blog 10 jaar. In die periode hebben we heel wat dieren zien komen en gaan. Alleen varken Henkie en de drie poezen hebben de start van de blog meegemaakt, de rest van de huidige populatie is van (veel) later datum.
 
   
                                Onverstoorbaar                                                           "Moet dat nou, die herrie?"

Reacties:

Van harte gefeliciteerd met dit blogjubileum! Ik volg Krulstaarten met plezier. Daarnaast: arme Gaia, hopelijk heeft ze vandaag haar rust hervonden.

Heidi- 01-01-2021

Gefeliciteerd met het blog jubileum. Ik volg het al een tijdje en het blijft leuk om mee te lezen met het wel en wee van jullie dieren. Wij hadden ook gehoopt op een rustiger oud en nieuw maar hier was het carbid schieten ook veel erger dan andere jaren.

Marianne- 01-01-2021

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig blogjubileum. Ik vind de verhaaltjes leuk om te lezen. Ga zo door! Tevens wensen we jullie een goed en bovenal gezond 2021.

Antineke- 03-01-2021


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >