Weblog


AFGEBLAZEN - maandag 1 maart 2021

Zaterdag inspecteerde Henkie nog de werkzaamheden ter voorbereiding op Sientjes komst en maandag werd besloten dat het allemaal niet doorgaat. Door beide partijen en in goed overleg.
Toen eind vorig jaar Sientjes maatje overleed, ging de eigenaar met de beste bedoelingen op zoek naar een andere plek waar ze met soortgenoten kon leven. Ze benaderde ons en wij zagen in het 12-jarige zeugje een geschikte partner voor Henkie.
De verhuizing zou half maart plaatsvinden, maar naarmate die datum naderde, begon de eigenaar er steeds meer tegenop te zien.
Wij van onze kant kregen gisteren een recente foto van Sientje onder ogen en realiseerden ons, dat het zwaarlijvige bejaarde dametje weliswaar een leuke slapie voor Henkie zou kunnen zijn, maar beslist geen partij voor Fokje. De introductie zou waarschijnlijk heel akelig en langdurig worden. Kortom, ook wij begonnen te twijfelen en ik stuurde een mail met mijn bedenkingen. Per kerende post kwam een opgeluchte reactie, want de eigenaar was al tot de conclusie gekomen dat ze haar varkentje helemaal niet kwijt wil.
Sientje blijft lekker bij de mensen waar ze al haar hele leven woont. Zonder twijfel de beste oplossing voor haar.
 
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
                      Inspecteur Henkie                                                                            "Het is goed zo"
          
 
 
 

Reacties:

Goede beslissing

Gerda- 09-03-2021

Fijn dat het in goed overleg besloten is. Henk is gewend aan zijn vrijgezelligheid en kan het vast nog een poosje aan.

Heidi- 02-03-2021


Reageren:

Anti-spam 6 + dertien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >