Weblog


KLEP - zondag 25 september 2022

Sinds kort hebben we een andere auto, omdat de vorige dreigde het te begeven.
Gaia stapte altijd zonder probleem de auto in via de achterdeur, maar de 'nieuwe' heeft een achterklep en die bevalt haar niet.
Bij het vooruitzicht van een wandeling is ze nog steeds dolenthousiast, maar zodra ze de auto ziet, blokkeert ze en weigert nog een stap te zetten. Bidden, smeken, verleiden en trainen halen niks uit, dus ze kan niet meer mee naar de uitlaatplek waar ze altijd zo heerlijk kon rennen.
We maken nu een rondje in de buurt. Aan de lijn, want in het buitengebied zijn geen voet- of fietspaden. Het is beter dan niks, maar verre van ideaal. Verhuizen dan maar naar een locatie die op loopafstand van een wandelgebied ligt? We denken er nog even over na.
 
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
                           Op weg naar de weg                                                                   Op huus an
 
 

Reacties:

Dank je wel, Joke. Zoiets hebben we geprobeerd, maar niet lang genoeg doorgezet, denk. We gaan weer met haar aan de slag!

Krulstaarten- 28-09-2022

Wat jammer, het zal zo'n 25 jaar geleden zijn, toen hadden we het zelfde probleem met een dametje en een nieuwe auto. Het heeft een aantal Rodi worsten gekost en het lekkers iedere keer een stukje verder. Toen ze er uiteindelijk toch in ging kreeg ze haar vleesmaaltijd als beloning en ze was om, voortaan als eerste in de auto. Is de instap soms hoger? Dan zou een loopplank misschien de oplossing Ijn

Joke- 28-09-2022

Jullie hadden haar niet meegenomen naar de dealer toen er een nieuwe auto werd uitgezocht? Dan is mevrouw vast gepikeerd (grapje). Wat jammer zeg. Zo'n locatie op loopafstand van een wandelgebied lijkt mij ook heel fijn. Misschien komen er mogelijkheden nu de markt wat minder krap wordt.

Heidi- 26-09-2022

Ach wat jammer. Kan ze nu ook niet via de achterdeur naar binnen?

Marianne- 26-09-2022


Reageren:

Anti-spam 8 + 12 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >