Weblog


AUTO - vrijdag 14 juni 2019

Ooit hadden we een keurig nette auto. Niet brandschoon, want hij diende ook als hooi- en strowagen, maar fris genoeg om personen achterin te vervoeren. Die tijd is sinds we Frida hebben voorgoed verleden tijd.
Als we met de hele familie op pad gaan, neemt Gaia plaats achter de achterbank, Frida zit erop en Noortje zit voorin op schoot.
Frida heeft het veel te druk om stil te zitten en móet iets te knagen hebben, dus inmiddels heeft ze de veiligheidsgordels doorgeknaagd, de houten loopplank van Gaia aangevreten, van de open- en dichtknoppen in beide deuren is weinig meer over en zo kunnen we wel doorgaan.
Tegenwoordig geven we haar voor onderweg een reclamefolder om lekker stuk te scheuren. Dat helpt, al ziet de auto er nu uit als een oudpapierbak. Ach ja, je moet er iets voor over hebben en het kan nog veel erger (toch, Gerda?).
 
  
                   Frida knaagt zich een weg naar Gaia                                Noortje kan haar ogen niet geloven.....wát een bende!

Reacties:

Ja het kan erger.... Wat Brisca al heeft vernield kan ik niet eens meer opnoemen! Nou ja, het is niet voor niets de 13e hond. Gooi er ook regelmatig een kartonnen doos in om mijn kleden heel te houden. Maar voor Frida is een bench op de achterbank misschien een veilige oplossing

Gerda- 26-06-2019

O jeetje. Een hooligan als passagier.

Heidi- 20-06-2019


Reageren:

Anti-spam 8 + tien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >