Weblog


BELLA - donderdag 5 september 2019

En toen was Bella er opeens niet meer. Stoere kleine Bella. Ze is 18 jaar geworden.
Gistermorgen at ze nog met smaak haar ontbijt, voor het diner kwam ze het huis niet meer uit en 's nachts is ze overleden, met Bob aan haar zijde. De afgelopen maanden had ze een kogelronde buik ontwikkeld, terwijl de rest van het lijf vermagerde. Helaas is dat een beeld dat we vaker bij onze zeugen hebben gezien. Bella mag er dan hebben uitgezien als een buik op pootjes, ze bleef tot haar laatste dag opgewekt, in beweging en dol op eten.
Ze was één van onze drie oorspronkelijke varkentjes, voordat we met opvangen begonnen. Haar dood betekent het einde van een tijdperk.
Bella was het kleinste hangbuikzwijntje dat we ooit gezien hebben. Prachtig mooi van binnen én van buiten.
Nu resten er nog slechts twee.... Bob en Henkie zullen het voortaan samen moeten rooien.
 
   
                             
 

Reacties:

Wat een verdrietig nieuws.Heel veel sterkte met het verlies van Bella.Een mooier leven dan bij jou had ze zich niet kunnen wensen.

Marianne- 05-09-2019

Ach die Bella. Sterkte met dit verlies. 18 jaar lid van de familie. Een heel fijn leven heeft ze gehad, de mooie kleine meid. Wat een gemis. Liefs voor Bob en Henkie.

Heidi- 05-09-2019

Ach wat verdrietig! Het gaat wel hard zo met de varkjes op leeftijd. Bella heeft een prachtig leven bij jullie gehad. Ze zal gemist worden die kleine...

Gerda- 12-09-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >