Weblog


BEKAPPING - vrijdag 9 april 2021

Vandaag zijn Fokje en Bregje onder handen genomen door de Klauwmevrouw.
Voor de behandeling moesten de dametjes in twee verschillende ruimtes in het tuinhuis. Fokje kreeg de ruimte achter de bar toebedeeld en voor Bregje hadden we een stuk vóór de bar afgezet. Fokje die gisteren nog woest berig was, liep na enig aandringen braaf naar binnen en hield zich verder koest. Bregje bleek inmiddels ook berig geworden en ging helemaal over de rooie. Ze sloopte de banken, de hekken en ons, en we hebben haar uiteindelijk in het kleine keukentje gestald waar ze weinig kwaad kon. In die beperkte ruimte zonder prikkels kalmeerde ze gelukkig al snel.
De behandeling zelf hebben ze redelijk rustig ondergaan. Even gillen bij het flippen en tussendoor wat mopperen en wriemelen, maar omdat ze zo klein zijn mochten ze allebei bij de juf op schoot liggen en dat voelde blijkbaar veilig.
Na afloop trippelden ze meteen weg op hun kekke nieuwe hakjes. Ze kunnen weer jaren vooruit, met incidenteel een beetje bijvijlen.
 
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
                                       Bregje                                                                                   Fokje
 
 
 

Reacties:

Jeetje dat zo'n kleintje zo kan slopen, lijkt Brisca wel in haar eerste 3 levensjaren

Gerda - 27-05-2021

Heel flink van de meisjes, zomaar op je rug gaan liggen is niet niks. Die klauwmevrouw is ook behoorlijk stoer! Fijn dat de dames weer elegant kunnen trippelen.

Marja- 10-04-2021


Reageren:

Anti-spam een + tien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >