Weblog


KNOKKEN - maandag 6 september 2021

Elke morgen staan de varkens ongeduldig te wachten op wat komen gaat: het ontbijt!
Zo niet gisteren. Fokje en Bregje waren verwikkeld in een akelig gevecht. Dat doen ze heel soms en dan ook maar eventjes, want Fokje wint de strijd altijd in no time. Nu bleven ze maar doorgaan en was het uiteindelijk Bregje die als winnaar uit de strijd kwam.
Varkensgevechten zijn heftig en de dieren kunnen elkaar behoorlijk toetakelen, dus het is een wonder dat Fokje alleen een wond aan de neus en wat schrammen heeft. Ook Bregje is er redelijk ongeschonden vanaf gekomen.
Fokje, de voorheen zo zelfverzekerde top hog, is de hele dag uit haar doen geweest. De kop hield ze laag bij de grond en ze was erg schrikachtig. Nerveuze Bregje was opeens de rust zelve.
We zullen zien of Bregje voorgoed is opgeklommen in de hiƫrarchie of dat Fokje haar plaats terug verovert.
 
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
                             Verliezer Fokje                                                                 Is Bregje nu de baas?

Reacties:

Een varkensleven kent ook stress dus. Hopen dat de rust terugkeert. Hier hebben we ook een keer een omkering van leiderschap gehad. Janneke is nu al jaren met verve de baas.

Heidi- 10-09-2021

Lijkt me heel naar om zo'n gevecht te aanschouwen en te horen. Maar kennelijk moest er iets rechtgezet worden tussen de meisjes. Spannend om te ontdekken wie nu top- c.q. underpig wordt.

Marja- 08-09-2021


Reageren:

Anti-spam 4 + vijf = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >